Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Suomen Ev.lut.kirkko ja lähetysseura heitetty ulos Kristuksen seurakunnasta.

23.05.2019, manemck

Moni varmasti on kuullutkin tästä. Minulle tämä tuli hiljattain yllätyksenä. En pidä sitä kuitenkaan ihmeenä onhan kirkko maalistunut niin paljon että se einää edusta Jumalan sanaa. Siitä on tullut pakanakirkko joka monin uskottomin papein puhuu meille Jumalan Sanaa. Leipäpappeja kuten sanotaan. Niin…kirkon monisatavuotinen historia osana Jumalan maailmanlaajuista seurakuntaa on nyt ohi. Kirkko ei halua puhua siitä vaan yrittää vaieta ja painaa uutisen villaisella. Minun ja muidenkin, tulisi olla, muistuttaa siitä aika ajoin.

 

Suomessa on pitkään puhuttu siitä, kuinka kauan Jumala vielä katselee ev.lut. kirkkomme syntejä. Vastaus on tässä: ei enää päivääkään. Jumala puuttui nyt asiaan ja toi Suomen ev.lut. kirkkoa edustavan Lähetysseuran tuomiolle suoraan Suuren Kuninkaan kaupunkiin eli Jerusalemiin. Ja tuomio Jerusalemissa oli täysin selvä: Kaikki Israelin messiaanisen liikkeeseen kuuluvat ja niiden kanssa yhteistyössä olevat tahot yksimielisesti katkaisivat suhteensa Suomen Lähetysseuraan.

 

Jerusalemista lähteneellä valtuutuksella Suomen Lähetysseurakin on vienyt Jumalan evankeliumia eteenpäin. Nyt päättyi tämä valtuutus. Mutta on paljon muutakin. Kirkko ei esim. puolusta Israelia paskapuheita vastaan. Omien ministeriemme toiminta eivätkä Uneskon ja YK:n Israelia tuomitsevat väitteet eivät kirkkoa hetkauta. Kirkko tietää senkin että 25. päivänä 1920 liittoutuneiden valtioiden ylin neuvosto hyväksyi Kansainliiton (52 jäsenvaltiota) vuoden 1919 Peruskirjan joka sitten vielä vahvistettiin uudelleen 24.7.1922.

 

Eli Mandaatissa osoitettu alue on laillisesti annettu juutalaisille vuonna 1920 ja kansainvälinen oikeus takaa heille alueen omistusoikeuden ja jota omistusoikeutta ei ole heiltä koskaan purettu. Ei siis voida puhua miehittäjästä. Jordanialta valloitettu Jordanjoen itäpuoli on tulosta Jordanian yrityksestä tuhota Israel muiden arabivaltojen kanssa 1967 sodassa. Tätä on harrastettu jopa Suomea vastaan viemällä Karjala joka on näemmä oikeutettua eli hyväksytty tosiasia mutta Israelin vastaavaa ei haluta tunnustaa.

 

Kirkon Lähetysseura on antanut ymmärtää, että Israel on miehittäjä Palestiinalaisten suhteen. Esim. Gasassa vähävaraisia ja sotaa ”opiskelevia” lapsia tuetaan. Tietääkö kirkko sitä, että Arafatin kuoltua hänen tililtään löydettiin miljardi dollaria avustusrahoja. Ne muut miljardit menivät herojen luxus-elämään ja upeisiin autoihin. Niillä ei yritettykään auttaa vähempiosaisia. Tehtailtiin ja ”väritettiin” satoja väärennettyjä dokumentteja mukamas osoittamaan Israelin julmuuksista Palestinalaisjohtajien siunauksen siivittäminä. Kaikesta mahdollisesta syytettiin Israelia. Puolustiko kirkko heitä sanallakaan?

 

Vuoden 1898 jälkeen israelilaiset alkoivat palata ”kotimaahansa”. Silloisten arabien lukumäärä alueella lähenteli 100.000. He eivät olleet Palestiinalaisia vaan Syyria arabeja. Palestiinalaisia ei historia tunne laisinkaan vaikka toisin väitetään. Sitä mukaa kun israelilaiset saivat maan toimimaan lisääntyi myös arabien määrä. Heidän välillään ei ollut pienintäkään konfliktia. Ympäröivien arabivaltojen vastustaessa Israelin valtion perustamista alkoi vihanpito joihin myös paikalliset arabit joutuivat ottamaan osaa.

 

Sitten kirkko puhuu suvaitsevaisuudesta ja yhteisestä Jumalasta. Tulisin mielelläni sellaiseen tapahtumaan jossa kirkko esitelmöi Allahin aikaansaannoksista. Niitä nimittäin ei ole. Minä voin puolestani esitelmöidä ja todistaa tapahtuneita tosiasioita kuinka meidän Jumalamme, Israelin Jumala, taisteli kansansa puolella erinäisissä ”kahakoissa”. Voisimme aloittaa vaikkapa itsenäisyyssodasta jossa muutama kymmentuhantinen, harjaantumaton ja aseistukseltaan kehno israelilaissotajoukko tuhosi tai karkoitti monimiljoonaisen arabikoalition. Siinä on täytynyt jokaisen kudin osua kohdalleen tai …..

 

Koraani on maailman ensimmäinen kopio. Siinä Raamatun kertomuksia on toistettu osin samoin sanakääntein ja nimiä muutettu toisiksi samoista tapahtumista. Kertomus Meccan olemassaolosta Koraanin ja Mohammedin synnyinalueena on pelkkää puppua. Mecca ei ollut edes olemassa noina päivinä. Silloisten epäjumalien (n. 30 kpl) joukosta poimittiin pääjumalaksi Allah. Ev.lut.kirkko antaa ymmärtää että Allah on yhtäkuin meidän Jumalamme. Kuinka väärässä se onkaan.

 

Meidän raamattumme, ennustuksien kohdalla, pitää kapitalismia, kommunismia, katolilaisuutta ja islamia saatanallisina voimina. Voiko siitä päätellä Jumalan sallivan yhdenvertaisen aseman itsestään Allahin kanssa? Tämä jos mikä osoittaa kirkkomme maallistuneen mielistelijäksi. Jumalamme tulee tuhoamaan Maagogin ja arabisotavoimat seuraavassa Hesekielin sodassa. Niin… tiedätkö mitä ovat kuuden- ja seitsämän trumpetin sodat?

 

Kirkolla tulisi käsitykseni mukaa jo olla kiire valistaa seurakuntalaisiaan näistä sodista. Yhtenä seurauksista saamme johtajaksemme Anti-Kristuksen jota kaikki kumartavat. Aikooko suomen ev.lut.kirkko syyllistyä moiseen? Pahoin pelkään. Anti-Kristuksen jälkeen ollaankin jo seuraavan sodan odotuksissa ja Jeesuksen toisen tulemisen äärellä. Onko kirkko valmistanut sinua tähän aikaan? Tuskimpa! Tähän liittyen… tiesitkö englannin prinssin Charles’in kantavan nimessään pedon merkkiä (666)? Hänestä on olemassa ihmisluitten päällä seisova enkelipatsaskin. Niin… pedon merkki. Millä verukkeella kirkko aikoo sitä suositella?

 

Kaikki te joilla on pelkkä lapsikaste, ette tule pääsemään Taivasten Valtakuntaan. Onko kirkko varoittanut sinua siitä? Jeesus itse otti kasteen 30 vuotiaana ymmärryksessä. Sinä et ollut ymmärryksessä kastehetkellä. Siinä eivät Sakramentit auta. Sinun tulee tunnustaa syntisi Jeesukselle, ottaa hänet sydämmeesi vapahtajanasi ja pelastajanasi Hänen verensä kautta ja tunnustaa, että Hän on sinun Herrasi sekä kutsua Hänet asumaan sydämmeesi. Muuta tietä sinulla ei ole kuin Jeesuksen kautta.

 

Uutta Maailman Järjestystä ja Maailman Uskontoa on kehitelty jo monta vuotta. Olen ymmärtänyt; että ev.lut.kirkko on viemässä meitä tätä uutta uskontoa kohti. Siihen siirtymistä kaiketi kannustetaan taas suvaitsevaisuudella. Paavi, meidän kristittyjen puolesta ja korkea-arvoinen muslim-Imaami ovat jo allekirjoittaneet sitä koskevat paperit. Asiapaperit kannattaisi huolellisesti lukea sillä dokumentissa mm. kerrotaan, että Jumalamme olisi kaikkien maailman uskontojen Jumala. Raamattumme mukaan se ei pidä paikkansa. Siellä uskotellaan paljon muutakin. Krislam olisi uskonnon nimi.

 

Jäsenluku ev.lut.kirkossa tulee helisten alas ja hyvä niin. Ihmiset alkavat enenevässä määrin tajuamaan kirkon pakanallisuuden. Mutta tuo lapsikaste. Lapsi tulisi kastaa Jeesuksen nimeen mutta ei jättää kirkon paperikasaan. Kirkko on heikko ohjaamaan häntä Jeesuksen luo. Mutta heti iän karttuessa ja ymmärryksen kertyessä hänen tulisi Uudesti Syntyä eli ottaa aikuiskaste ja ripittäytyä Jeesukselle kuten aikaisemmin kerroin. Monet jättävät kastamisen, toimittaen pelkästään nimen annon ja se ei mielestäni riitä. Siinä lapsi jää tyhjän päälle. Mutta jos huolehdit siitä, että hän ottaa kasteen myöhemmin niin….

 

Kirkon jätettyä raamatulliset totuudet, pahoin pelkään, että lähitulevaisuudessa löytyy kirkon piiristä henkilöitä (paimenia) jotka ”kauppaavat” sinulle käteen tai otsaan istutettavaa pedon merkkiä. Sitä tullaan mainostamaan valheella ettei se muka olisi sellainen. Sinut tullaan pakottamaan sen käyttöön ja siitä on todella vaikea pysyä kaukana. Mahdollista se kyllä on mutta harva siihen pystyy.

 

Kannattaisi ottaa myös profetia kymmensarvisesta pedosta tarkkailuun, Se saattaisi olla EU:n militarisoituminen jossa ovat 10 maata mukana. Suomi on juuri liittynyt kymmenentenä tähän ryppääseen. Jopa presidentti Niinistö kannattaa ajatusta EU:n yhteisestä puolustuksesta. Kumpa vain joukot pysyisivätkin euroopassa. Profetiassa joukot marssisivat kohti Jerusalemia sillä raamattu kertoo kaikkien kansojen käyvän Israelin kimppuun. Suomi parka! Kirkon etsikkoaika alkaa olla lopussa. Eräs profetian kohta antaisi ymmärtää 10 sakin tuhoavan katollisen kirkon eli jotain hyvääkin tarjolla.

 

Vielä kerran Kristuksen seurakunnan toimenpiteeseen liittyvää. Ihmisen DNA ei sisällä minkäänlaista koodia mikä tekisi hänestä homon tai lespon eli toisinsanoen se on elämän aikana otettu tai sen aiheuttama tietoinen valinta. Kirkko on astunut nyt tielle joka koitui mm. Sodoman ja Gomoran kohtaloksi. Se on tietoisesti valittu halujen, intohimojen ja irstailun tie joka on vastoin Jumalan Sanaa. Tulee aika jolloin mm. pedofiilit tulevat vaatimaan samaa käytäntöä vapaaseen, lapseen kohdistuvaan himojensa tyydyttämiseen, väittäessään syntyneensä sellaisiksi. Saatanan kirkko eli katollinen kirkko on sen jo hyväksynyt.

 

Ev.lut.kirkko on siis valinnut tiensä. Alamäki, jossa se nyt on, on sen itsensä aiheuttama. Jumalamme on puuttunut sen toimintaan ja saanut tarpeeksensa näkemästään. Ovatko kirkonisämme niin sokaistuja, etteivät tajua sitä? Onko maallinen mammona ja kunnia sille niin tärkeää, että Jumalan Sanasta voi luopua. Kymmenen käskyäkin jo velvoittaisi toimimaan. Raamattu kehoittaa meitä jättämään Babylonia vielä kun ehdimme. Meidän hengellinen sellainen on Ev.lut.kirkkomme.

 

Hyvä ystävä! Kirkosta välittämättä, YouTube on oiva väline saada tietoa tulevista maailman tapahtumista. On siellä paljon vähemmän totuuden mukaistakin mutta kehoittaisin katselemaan ja seuraamaan muutamaa poimintaani. Esim Monte Judah (Lion and Lamp Ministries) on erittäin hyvä raamatun tulkitsija. Kaikki osat 1 – 17 Johanneksen Ilmestyskirjasta (Revealing the book of revelation) on täyttä asiaa tulevista tapahtumista joista kristityn tulisi ehdottomasti tietää. Ken Raggio on toinen selväsanainen raamatun tulkitsija käsitellen myös lopun aikoja. Montella taisi vaan olla ensimmäisessä osassa hieman ”nuhanenä”.

 

Listan loppuosassa on lisää kavereita jotka opettavat sinulle kaiken sen mihin Luterilainen kirkko ei pysty tai halua. Se on parasta tietämääni raamatunopetusta. Tosin englannin kielistä mutta kun suomenkielistä vastaavaa ei ole saatavilla. Ilmeisesti oletetaan, että liika tietous pahentaisi elämääsi kun taas Jumala nimenomaan haluaa varoittaa tulevasta ja varautumaan siihen.

 

–  Suomen lähetysseura ja ev.lut.kirkko heitetty ulos Kristuksen seurakunnasta (löytyy Googlesta)

–  The Classical Debates – Jay Smith vs Dr. Shabir Ally (Onko Raamattu/Koraani Jumalan Sanaa?)

–  The False Prophet and World Religion

–  Apocalypse and The End Times

–  The Sacred City: Is Mecca Really The Birthplace of Islam

–  Who are The Palestinians? An Arab Invention. CBN

–  The Hope: Churchill & The Jews

–  The Belfour Declaration

–  The San Remo Declaration 1920

–  Episode 11/ Revealing the book of revelation (Lion and Lamp Ministries) by Monte Judah: Parasta profetiaa

–  Satans End Time Plan; Israel’s Past, Present, & Future 1,2; End of The Age with Dave Robbins

–  Good News! Prophecies Reveal Hope For Believers During Tribulation; by Ken Raggio

–  Edellisten lisäksi suosittelen lämpimästi myös seuraavia julistajia: Paul Begley, Amir Tsarfati, Jack Hibbs, J.D.Farag

 

Tässä muutama esimerkki.

 

Sieltä löydät tuhansia tunteja materiaalia enemmistönä englanninkielistä. Sieltä löytyy materiaalia myös niille jotka uskovat valheisiin ja ovat helposti manipuloitavissa. Oletko sinä yksi heistä?

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *