Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Miten Suomi makaa?

21.02.2021, manemck

Valheuutinen

(anteeksi typerät mainokset)

Onko Suomi mustikka, mansikka vai jokin kitkerämpi sukulainen. Kitkerä siksi, että se Suomi jossa olen kasvanut, varttunut ja aikuistunut on muuttunut. Muuttunut joiltain osin hyvinkin yllättäen. Vanhempani aina teroittivat minua pysymään totuudessa vaikka mitä tulis. Yritin ainakin. Meitä suomalaisia on pidetty rehtinä kansana ja ihmisinä joihin voi luottaa. Olen palvellut lähes 4 vuotta YK-joukoissa jopa sen kansainvälisessä pääesikunnassa ja maine meistä rehteinä ja luotettavina oli ylitsevuotavaa. Rauhanturvaamisen perusta oli kumota valheet ja pysyä totuudessa. Meitä kunnioittivat kaikki jotka jollain tavoin olivat tekemisissä kanssamme.

 

Seuraan joka päivä tapahtumia maailmalla kuin myös täällä kotonakin ja olen joutunut vallan erikoiseen tilanteeseen. Joudun imuroimaan uutiset tätä nykyä pelkästään ulkomaisista lähteistä sillä meidän kotimediamme suoranaisesti valehtelee meille. Uutispohjina käytetään epäluotettavia lähteitä joita he pitävät jostain syystä luotettavina. Onko heillä taho joka pakottaa heitä siihen? Taho kuten esimerkiksi Maailman Talousfoorumi joka tähtää Uuden Maailmanjärjestyksen luomiseen ja jossa myös suomalaisia on mukana. Reset on tällä hetkellä käynnissä. Onko meidän poliittinen johtomme sitoutunut johonkin mikä tukee muutosta. Luulisi, että meidänkin, kansalaisten, tulisi tästä tietää.

 

Uusi Maailmanjärjestys on oikeastaan usean vuosikymmenen suunnitelma jota maailman 10 raharikkainta ovat olleet kehittelemässä. Asiat rullasivat heistä katsoen jo aika mukavasti Obama- kaudella ja toivottiin vain sopivaa jatkajaa joka veisi asioita eteenpäin. Paikka jo luvattiin Clintonille jota demarit olivat petaamassa seuraajaksi. mutta tapahtuikin yllätys. Äänten laskenta oli hanskassa eli vilpillisesti manipoloitu mutta jokin lipesi. Trump voitti. Clinton ja demarit jo vetivät esille vaalien epä rehtiyden mutta eivät voineet asialle mitään sillä jos asiaa olisi tutkittu olisi heidän oma vaalivilppinsä noussut esille.

 

Trump oli este Uuden Maailmanjärjestyksen eteenpäin viemisessä. Hän oli este globalisoimiselle. Tämän hän toi selvästi esille virkaanastujaispuheessaan. Tästä samasta globalisoimisesta puhutaan meillä täällä Suomessakin ja siihen lisätään höysteiksi kaikenlaisia korulauseita peittämään sitä tosiasiaa, että kyseessä on sosialisointi eli meille tuttu termi kommunismi. Trump tuli siis valituksi ja vieläpä demokraattisesti. Mutta… heti, hänen valtaan noustuaan, alettiin ”kaivaa maata” hänen jalkojensa alta pois. Häntä lyötiin puolelta jos toiselta ja kehiteltiin kaiken laisia teorioita esim. Venäjä kytköksistä, tai että hän on rasisti, naistenvihaaja, valehtelija, jne. Demokraatit päivästä toiseen kehittelivät kaikkea mahdollista saadakseen Trump suistettua valtaistuimelta. Nancy Pelosi ja Adam Schiff etunenässä. Valehtelijoista pahimmat.

 

Silkkaa mustamaalausta kesti koko Trumpin presidenttikauden. Muodostettiin kuva ääliöstä.  USA:ssa media oli 90% demarien takana ja samaan kuoroon liittyivät pakotetusti Twitter, Facebook ja YouTube. Naruista vetelivät ja vetävät yhä maailman raharikkaat. Kaikki nämä lähteet syöttivät pelkkää valheuutista tai muulla tavoin estivät Trump’in ja hänen kannattajiensa viestinnän alustoillaan. CNN on kaikista korruptoitunein ja sitä me täällä Suomessa seuraamme. Oliko heillä valta myös Suomen mediaa kohtaan sillä oma mediamme syöttivät nämä samat valheet  meille luettaviksi, kuultaviksi ja katsottaviksi. Eli koruttomasti ja tylysti sanottuna Suomen Valtio mediansa voimin mustamaalasi Trump’pia yhtälailla täällä meillä. Yle jopa uutisoinnissaan kertoi selväsanaisesti Trumpin valehtelevan. Heillä ei ole edes todisteita, että näin olisi mutta kun CNN sanoo näin niin onhan sen oltava totta.

 

Otin yhteyttä asian tiimoilta Julkisen Sanan Neuvostoon ja jonne menevään tekstiin minun olisi pitänyt laittaa missä uutisessa näin sanottiin, päivämäärä, kellonaika, jne  eli muussa tapauksessa he eivät voisi ottaa kantaa. Ymmärsin, ettei heiltä apua heru olihan kyseessä kaikki Amerikasta tuleva Trump’pia koskeva uutinen viimeisen 4 vuoden ajalta eli lähes jokaisessa Ylen uutislähetyksessä valehdeltiin. Neuvoston jäsenet ovat nämä valheet kuulleet itsekin mutta eivät ota kantaa. Yle käyttää uutisoinneissaan myös nk. Ulkopoliittisen Instituutin asiantuntijoita jotka ovat joko idiootteja tai pakotettuja valehtelemaan. Olen ollut heihinkin päin yhteydessä mutta eivät vastaa. Tilanne myös hankaloittaa omassa ystäväpiirissäni käytävää keskustelua Trumpista aiheuttaen jopa pientä sanaharkkaa.

 

Vaalit olivat vilpilliset valehtelee media mitä valehtelee. Se tulee vielä joku päivä esille mutta sitä odotellessa mitä tämä valehtelu saa meissä aikaan? Demarit myös orkestroivat kongressitalon tapahtumat. He tiesivät Trumpin joukkoineen menevän lähimaille ja olivat valmiina Antifan ja BLM-porukoiden kanssa. Puhuttiin turvallisuusjoukkojen tuomista Kongressitaloa suojaamaan mutta demarit estivät sen. Trump kannattajilleen puhuessaan nimenomaa mainitsi rauhallisesta etenemisestä kongressitalon suuntaan joka kohta video-otoksessa, jonka demarit olivat editoineet, oli jätetty pois. Nämä nk. demokratian nimissä vihaa lietsovat demokraatit yrittävät, ettei Trumpista tulisi enää Presidenttiä ja ovat menneet jopa niin pitkälle, että hänen kuolemansa jälkeen häntä ei saa haudata hautausmaalle minne aikaisemmat presidentit ovat haudatut.

 

On heillä demokratia. Vaalien aikana ja jälkeen tilanne Amerikassa meni niin pitkälle, ettei kukaan uskaltanut oikeusteitse ottaa vaalivilppiasiaa esille. Korkein oikeus alaoikeuksia myöten kieltäytyi painostuksen ja uhkailujen siivittäminä. Mikä ihmetyttävämpää niin FBI kuin CIA:kin pysyivät asiasta erossa. FBI oli jopa auttamassa Venäjä-kytkösjupakassa joka sitten kuivui kasaan kun ei todisteita yksinkertaisesti ollut. Ja kukapa muu kuin Obama ja Clintonin lakimiestensä kera näitäkin lankoja pitivät hallussaan. Demokratiassa kuuluisi yleensä tutkia, vaaleissa, kaikki epäilyttävään viittaava mutta demokraatit olivat jyrkästi tutkintaa vastaan. Minkähän takia? Mitä tapahtui vaaliyönä kun Trumpin selvä johto vaa’ankieliosavaltioissa hupeni yön aikana?

 

Viimeinkin USA:n korkein oikeus näyttäisi käsittelevän valituksia vaalivilpistä mutta missä määrin niin se jää nähtäväksi (YouTube: Sidney Powell, Lin Wood, Trump at Supreme Court). Fox Newsin Hannity on raportoinut koko ajan niin vaalivääryyksistä kuin muistakin demareiden edesottamuksista (viimeisin YouTubessa Hannity: Justice is coming for all who abused their power). NewsMax kertoo asioista totuudenmukaisemmin. Herätys Ulkopolitiikan Instituutin nk. asiantuntijat ja hävetkää valehtelujanne. Monet suomalaiset jo tiedostavat Suomen roolin valheuutisoinnissa. Mutta monetkaan eivät sitä, että tämä on valtiollista. Jopa ”äiti Suomi” jolta kysäisin asiasta, ei vastausta. Liekö isännällä ollut sormensa pelissä.

 

Suomen hallitus toivoi Paiden’in nousevan presidentiksi. Se kuulemma sulavoittaisi, tämä Poliittisen Instituutin nk. asiantuntijan lausumana, suhteita. Mutta tiesivätkö he, että saisivat Obaman. Paiden’in varjosta nouseva Obama joka saattaa olla se odotettu….. Joskus tuntuu siltä, että onko hallituksemme, eduskuntaa ja presidenttiä myöten, ovatko he typeryksiä. Eikö nähdä mitä kaikkea Obama on saanut aikaan ja mitä hän on tänä päivänä? Pelkkää sekasortoa, arabikansannousujen alullepanija, täysin muslimimielinen ja hän, erään uutislähteen mukaan, toivoi seuraavaksi presidentiksi jota kuta helposti manipuloitavaa. Clinton olisi ollut sopiva mutta ei Paiden huono vaihtoehto ollut. Kun katselee Paiden’in esikuntaa niin tuttuja nimiähän siellä vilahtelee. Paiden halusi esikuntaansa myös muslimin ja sekin on nyt toteutunut. Tällä naisella ovat suhteet kunnossa Iranin päättäjiin. Kiina tulee nauttimaan tilanteesta, onhan Obama-verkostossa useita kiinamielisiä ja Paiden Kiinan verkossa tiukasti kiinni..

 

Demokratia Yhdysvalloissa on mennyttä. Demokraatit eivät sitä ylläpidä vaikka puhuvatkin tekevänsä kaiken sen nimissä. Mitä he tekevät tai sanovat tulisi ottaa epäilyttävinä. Tähän asti Suomen Valtio on uskonut kaikkeen mitä sanotaan tai ainakin tämä on se kuva jota meille välitetään. Myös sananvapaus USA:ssa on mennyttä. Ei se kovin hääviä ole meilläkään. Esim. Suomi24 keskustelupalstoilla pyyhitään yli kaikki, jonkun valvojan, kenen vaatimana, ”arkaluontoinen” yli. Et voi siellä vapaasti esittää mielipiteitäsi. Mutta USA:ssa vasemmisto demarit jo nyt vaativat, että jonkun ohjelman juontaja ei saa haastatella ihmistä jolla on eriäviä mielipiteitä tai näyttöä korruptiosta tai vastaavaa. Amazon on vetänyt kirjan myynnistä joka on heidän mielestään vaarallinen ajatuksiltaan ja antaa ihmisille demaritotuuteen nähden väärän kuvan. Demari totuus on nyt ainoa totuus Amerikassa. Tuleeko virallinen Suomi sanomaan tästä mitään? Taitaapa käydä samoin kuin esim. Kiinan kanssa että suhteet kärsivät. Kansa USA:ssa on jo kahtiajakautunutta ja tämä tulee vain lisäämään sitä. Siihenkö meilläkin pyritään?

 

Paiden on vasemmistolainen typerys ja valehtelija. Jo nyt hänen päätöksensä luovat ristiriitoja. Suhteet Kiinaan ”paranevat”. Iran saa ilmeisesti rahansa, Hän avaa rajat aikana kun Amerikassa on suuri työttömyys ja Covid-19 riehuu maassa. Sulki kaikki kaasuputkityömaat jolloin pari sataatuhatta joutui työttömäksi. Paiden’in kaudella USA menettää suurvalta-asemaansa. Hän on pahinta mitä maailma sai kontolleen. Kamala taas äärivasemmistolainen ja valehtelija. Näyttäisi siltä, että demokraatit suistavat pian Paiden’in tuoliltaan ja ottavat Kamalan presidentiksi. Tämä on ollut tietoinen vaihtoehto. Paiden’illa ratsastetaan presidentiksi ja sopivana hetkenä suoritetaan vaihto. Hän, ennen varapresidenttiyttään, keräsi rahoitusta jolla vapautettiin vangittuja rötösten tekijöitä, tappajia, huligaaneja ja ryöstäjiä jotka mellakoivat etupäässä demarijohtoisissa kaupungeissa yrittäen näin liata Trumpin edesottamuksia. On meillä siinä parivaljakko. Heihinkö virallinen Suomi nojaa? Ilmeisesti on pakko. Taas nuo suhteet ovat avainasemassa.

 

Yksi asia on kuitenkin päivän selvä vaikka meille valehdellaankin. Trump on ylivoimaisesti USA:n presidenteistä paras joka on tehnyt oman maansa eteen eniten. Pelkästään ulkomaita koskevat toimenpiteet olivat menestyksekkäät vaikka niitä yritettiin vähätellä. Hän oli sanansa mittainen mies. Hän ainoana vastusti Kiinan nousevaa mahtia. Hän oli mukana muodostamassa ryhmittymää Kiinaa vastaan (Australia, Uusi Seelanti, Japani, Intia, Etelä-Korea, Vietnam).  Hän ainoana sanoi ei Iranin terrorismille ja toteutti heille kivuliaat pakotteet. Hän ainoana tunnusti Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi. Hän ainoana loi Lähi-itään rauhansuunnitelman joka on tähänastisista paras. Hän vältti Amerikan joutumista sotaan. Hän ainoana yhdisti Israelin ja neljä arabimaata sekä Kosovon muslimivaltion rauhansitein. Ja lista vain jatkuisi jos kävisin läpi kaiken sen mitä hän saavutti kotimaassaan. Rauhanpalkintoa hän tuskin tulee saamaan vaikka hän, jos kuka, sen ansaitsee. Paiden kannattaa Israelin ja Palestiinan välille kahden valtion politiikkaa. Ei ole mennyt läpi tähänkään mennessä.

 

Seuraavaksi esittelen Kiinan. Viimeinkin Talouselämä on tuonut esille kirjoituksen joka osaltaan todistaa Kiinan Wuhanin laboratorion olevan Covid-19 viruksen syntymäpaikka. USA toi tämän esille jo vuosi sitten sillä sehän rahoitti tutkimuksia ja tiesi tarkalleen mitä siellä tutkittiin. Virallinen Suomi ei tähän päivään mennessä ole  tunnustanut tätä todeksi vaan kuuliaisesti noudattanut virallista Kiinaa uutisoinnissaan eläintorista. Suomi joka sanoutuu sananvapauden ja ihmisoikeuksien puolestapuhujaksi rypee pohjamutia myöten Tyrannian valheissa kiinni. Tyrannia joka tapattaa tuhansia kansalaisiaan vuosittain elinkaupan seurauksena jossa muutama sairaala on valjastettu pelkästään elinsiirtoja silmälläpitäen. Tyrannia jossa muutama miljoona ihmistä on suljettu keskitysleireihin. Tyrannia joka kohtelee kaltoin ja vangitsee vähemmistöjään. Tyrannia joka ei salli uskontojen vapautta. Erehtymätön ja ainoa auktoriteetti olipa kyseessä uskonto, politiikka tai mikä muu tahansa.

 

Kaikki mikä tulee Kiinasta ulos on manipuloitua tietoa. Kaiken tiedon on kuljettava CCP:n kontrollin kautta. Kuka tahansa ja missä tahansa (myös Suomi) joka ei tee  tai noudata CCP:n ohjeita joutuu uhkailun ja sanktioiden alle. Suomi pelkää seuraamuksia, Kaikki Kiinaan kotiutuneet yritykset ovat joutuneet järjestelmällisesti vakoilun ja yrityssalaisuuksien varastamisen kohteeksi. Näin on käynyt Nokialle, Koneelle ja muille. Kiina ei olisi se mahti mitä se on tänä päivänä ilman varastamaansa teknologiaa. Kaikki kiinalaiset jotka työskentelevät maassamme ovat vastuussa CCP:lle. He pyrkivät kaikin tavoin edistämään Kiinan pysymistä ”tietoisuudessamme”. Heitä pyrkii yhtiöiden johtoportaisiin, yliopistoihin tai hallitusta lähellä oleviin piireihin. Pahiten tästä on kärsinyt USA. Englanti on huomannut heitä olevan jo aseteollisuudenkin piirissä. Huawei on vakoilukone. Meidän Suomemme ei henno sanoa sen osalta Ei.

 

On maita jotka uskaltavat vastustaa Kiinan mahtia. Pahiten on kärsinyt Australia mutta ei luovuta. Hiilikauppa Kiinan kanssa, sen katkaistua kuljetukset Australiasta, on aiheuttanut hiilipulan itse Kiinassa jossa useat voimalat eivät pysty ylläpitämään sähkötuotantoa. Näin talviaikaan siellä palellaan mutta virallinen Kiina ei tunnusta tätä. Uusi Seelanti, Japani, Intia ja jossain määrin Etelä Korea ovat samassa rintamassa Australian kanssa. Suomesta ei tähän ole. Kauppapolitiikka on ilmeisesti syy haluttomuuteemme ja onhan meillä EU jonka selän taakse piiloutua. Jokainen ropo on ilmeisesti otettava sieltä mistä sen vain saa kaihtamatta arvoja joiden puolesta se sanoo seisovansa.

 

Entäpä Iran. Suomi jopa liittyi joukkoon muutaman muun Europan valtion kanssa päästäkseen käymään kauppaa sen kanssa pakotteista huolimatta. Toinen Tyrannia jossa tapetaan tuhansia vastustajia ja vääräuskoisia vuosittain. Tyrannia joka kehittää atomiasetta. Tyrannia joka aseistaa Lähi-idän muut terroristit Isisiä lukuun ottamatta. Tyrannia joka tulee aiheuttamaan seuraavan sodan Israelia vastaan. Ja arvatkaapas ketä tästä tullaan syyttämään. Israelia tietenkin.

 

Sitten vielä Israel. Tietääkö kukaan, että myös Suomi äänestää YK:ssa Israelia vastaan kun sorvataan uusia päätöslauselmia. Suomi pitää Israelia myös miehittäjänä. Suomi on hiljaa kun Unesco ilmoittaa yks kantaa, että kaikki Israelin historialliset kohteet ja alueet ovat muslimeille kuuluvia alueita/kohteita. Päätöslauseita ei sorvata terroristivaltioita kohtaan Syyriaa, Venäjää,  Irania, Libanonia, Palestiinaa, Kiinaa, jne vastaan mutta tietenkin kun Israel vastaa tulitukseen niin siitä pitää rangaista.

 

En ymmärrä perusteluja joilla Suomi pitää Israelia miehittäjänä. Sant Remon julistuksessa maa annettiin Israelille aina Jordanian alueita myöten. Sittemmin Englanti antoi Jordan-virran itäpuoliset alueet Trans-Jordanialle joten Israelille jäi alue Jordan-virrasta Välimereen, Jerusalem mukaan lukien. Kansainyhteisö ratifioi maan Israelille 1947 ennen Israelin itsenäistymistä toukokuussa 1948. Tätä eivät arabit hyväksyneet ja hyökkäsivät Israeliin. He hyväksyivät kaikki muut alueet kuten Libanonin, Syyrian, Irakin ja Trans-Jordaniasta syntyneen Jordanian. Tässä sodassa Jordan valloitti Jerusalemin ja Länsirannan eli Jordan-virran länsipuolen kukkulat.

 

1967 sodassa Israel valloitti Siinain ja Länsirannan (Jerusalem mukaan lukien) takaisin itselleen. Israelia vaadittiin luovuttamaan valtaamansa alueet takaisin. Se luovuttikin suurimman osan eli Siinain ja Gasan mutta ei omaansa jonka Kansainyhteisö oli heille antanut ja jonka Jordan heiltä 1948 sodassa ”varasti”. Maa kuului laillisesti heille eikä tätä oikeutta olla koskaan virallisesti kumottu. Palestiinalaiset eivät pitäneet ajatuksesta ja saivat aikaa myöten taakseen myötämielisiä valtioita kuten näköjään Suomenkin. Alkuaikoina öljy näytteli osaa pelotteena. Propagandaa on sen jälkeen levitetty siinä määrin, että nyt YK laittomasti pitää Israelia miehittäjänä sivuuttaen edeltäjänsä ratifioinnin. Palestiinalaiset haluavat myös pakolaiset pois Jordaniasta mutta tässäkin tulee kyseeseen se totuus, ettei kyseistä Palestiinan valtiota ole koskaan edes ollut olemassakaan ja toiseksi, viimeiset 20 vuotta heidät laskettiin Jordanialaisiksi ja kolmanneksi he ovat arabeja jotka ovat pikkuhiljaa valuneet Syyriasta asuttamaan Länsirantaa. Tämän myöntää Syyriakin. Tämäkös Palestiinalaisia hätkäyttää. Valehtelu jatkuu siinä määrin, että jotkut kansanedustaja- typeryksemmekin ovat laittaneet kauhansa soppaan osoittaen tyhmyytensä. Virallinen Suomi ei näitä faktoja oikaise. Ikävä kyllä.

 

Ystävät hyvät. Tiedän, että jos asuisin vaikkapa Kiinassa niin minut vangittaisiin heti sanomisistani. Suomi on toistaiseksi vapaa maa ja meillä pitäisi olla sananvapaus. Siihen nytkin luotan. Mutta pahalta näyttää. Virallisen Suomen elkeet ovat vähän arveluttavia. Tiedän senkin, että vielä nyt meillä on suht koht kaikki hyvin mutta tilanne tulee muuttumaan. Meitä on ryhdytty juurruttamaan muutokseen josta yritetään vaieta. Raharikkaitten heiniä, kuten jo aikaisemmin mainitsin. Lisäksi meillä on laitos joka ei sanallakaan ilmaise vääryyksien olemassaoloa eikä tuomitse niitä. Se on tämä Suomen Evankelinen kirkko. Sanoohan sanakin; ”Älä tuomitse  ettei sinuakin tuomittaisi”, tietty.

 

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *